Vores målsætning i Wico Timber er at yde en professionel rådgivning til vores kunder samt give en garanti for at levere havehegn af høj kvalitet med en lang levetid.

Den mest omfattende del af opgaven er selvfølgelig at få hegnet monteret rigtigt. Til gør-det-selv kunder sender vi gerne en generel vejledning til opsætning af hegn for hver type hegn, som vi leverer.

Det danske klima kan være både vådt og koldt, så vejrforholdene skal være gode, når man starter med at opsætte sine hegn. Tekniske forhindringer som store sten eller rødder fra træer kan gøre livet surt for selv den kækkeste privatkunde. Skråninger og voldsomme hældninger på grunden er andre faktorer, som man bør finde løsninger på, inden man starter opsætningen. Fancy Fences rådgiver gerne den enkelte kunde til en korrekt montage. Ønsker du en professionel opsætning af os, så kommer vi gratis ud i nærområdet og besigtiger forholdene, hvorefter vi sender dig et tilbud på både hegn og opsætning. Det, som vi kalder for "en færdig pakkeløsning".

 

Gør-det-selv opsætning af hegn

Mange vælger efter anskaffelsen af hegnet at give sig i kast med selv at sætte det op – det er prisværdigt og det kan sagtens vise sig at blive en økonomisk gevinst. Resultatet beror dog på, hvor meget handymand du egentlig er, og hvor meget tid du også har? Vi hjælper dig godt på vej med en gør-det-selv vejledning. Rådgivningen er generel og gratis dvs., at den ikke tager hensyn til særlige forhold i din have.

Lad os klare montagen

Er du blevet klar over, at montagen tager tid og kræver kræfter, og vil du gerne være helt sikker på, at hegnets holdbarhed bevares og det samlede helhedsindtryk bliver godt, så lad os klare montagen for dig. Vi sætter op på det meste af Sjælland. I højsæsonen kan vi i særlige spidsbelastningsperioder være nødt til at afvise at sætte vores havehegn op og kun montere vores støjhegn, hvortil der stilles særlige krav til en professionel opsætning for at hegnets støjskærm vil fungere optimalt. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud på montagen.

 

Ring eller skriv til os i dag!

Fra vores kontor i København sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde netop det hegn, som opfylder dine særlige behov. Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til hegnene, til opsætningen, til tilbehøret eller har andre særlige ønsker. Telefon 24 65 40 95 eller info@fancy-fences.dk

Vi kan tilbyde

Kontakt os