Indhent tilbud

ZERO SOUNDS ─ det reflekterende støjhegn

Støjhegnet ZERO SOUNDS består af en 8 cm tyk sandwich konstruktion med et isoleringsmateriale (naturkork eller stratocell) i midten og træ på begge sider. Denne konstruktion giver støjhegnet særligt gode støjisolerende egenskaber. Det bølgede design har udover sin æstetiske betydning en særlig stor reflektionseffekt. Støjen opspaltes af bølgerne og kastes i alle retninger.

Anvendelse: Dette støjhegns særlige design gør, at det primært isolerer godt mod støjen men sekundært også sikrer, at lydbølgerne spredes i alle retninger så gammel støj fra trafikken i selv tættere bebyggelse ikke reflekteres tilbage med samme høje bølgefrekvens anden gang. I meget tæt bebyggelse med mange huse på begge sider af vejen vil et støjabsorberende hegn som NOISE KILLER eller SILENT SPACE måske være en bedre løsning selvom de isolerer lidt mindre mod støjen end ZERO SOUNDS. Men dette støjhegns bølgede design gør, at man på steder med få bebyggelser på begge sider af vejen får både et godt isolerende støjhegn og undgår, at gammel støj reflekterer for mange gange frem og tilbage mellem bygningerne. Dette støjhegn fås med en nøddebrun oliebejds fra Sikkens systems. 


Zero sounds støjhegn

Test af støjhegnets lydisoleringsevne

ZERO SOUNDS er testet med henblik på at måle lydisoleringsevnen. Hegnet er primært egnet til at bryde, stoppe (isolere) og reflektere lyden. Bor man ud til en støjende vej, hvor der ikke er træer og bygninger på den modsatte side af vejen, så er hegnet meget effektivt. Hegnet er også super effektivt at opstille inde i haven tæt på huset ─ fx rundt om husets terrasse. Sidstnævnte foranstaltning er særligt relevant at iværksætte i de tilfælde hvor støjkilden kommer langt væk fra dit hus. Kommer støjen fx 25-30 meter eller længere væk fra din have eller står støjhegnet meget langt væk fra dine opholdssteder i haven, så er det måske nytteløst at opsætte et støjhegn i skellet ud til vejen, da dele af støjen - uanset højden på hegnet ─ så vil vandre over hegnet og fortsat give støjgener omkring husets terrasse, eller hvor man nu i øvrigt opholder sig mest.

 

Læs mere om disse effekter på siden: Viden om støj.

 

Se vores produkter

Priser pr. FAG for ZERO SOUNDS (inkl. moms)

Varebeskrivelse

ZERO SOUNDS - OLIERET

Støjhegn efterbehandlet med tjæreolie

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Stolpe: Eg på stål.
Mål:  13 x 13 x 300 cm
Vælg ml. sort eller brunt bejdset

Leveringstid:

4 - 8 uger

Pris pr. meter
Kr. 4000,00