NYE TIDER : ''Oliebejdsen erstatter maling og traditionelle olier''

  • Med oliebejds bliver der et minimalt krav til vedligeholdelsen.
  • Med oliebejds får man den maksimale træbeskyttelse.
  • Med oliebejds tages der et særligt hensyn til miljøet.

Vedligeholdelse af vores støjhegn

ZERO SOUNDS QUIET ZONESILENT SPACENOISE KILLER                                          

Til alle 4 modeller anvender vi en særlig oliebejds fra SIKKENS SYSTEMS. Et miljøvenligt produkt fra den Hollandske malingsproducent Akzo Nobel, som garanterer den bedste vedhæftning, den højeste UV beskyttelse, minimerer fugtoptagningen i træet og giver den bedste penetrering ind i træet. Som standard tilbydes sort og nøddebrun oliebejds. Denne oliebejds er en vandbaseret transparent lasur olie, som også indeholder alkydolie-acrylat. Olien fungerer som en grunder, der trænger dybt ind i træet, så olien sidder godt fast. Alkydolie-acrylaten binder stærkt på olien og har betydning for, at træet får en UV beskyttende pigment, som stadig tydeligt viser træets naturlige struktur og knaster. En vigtig egenskab og fordel ved oliebejdsen er, at den modsat de traditionelle olier ikke nedbrydes af solen og modsat maling ikke skaller af med tiden. Man behøver således ikke at påføre nye lag særligt ofte, da farveægtheden bevares i længere tid.

Langtidsholdbar og miljøvenlig overfladebehandling

Oliebejdse er miljørigtige og svanemærket, da de ingen giftige opløsningsmidler indeholder. Det er en bæredygtig revolution indenfor nutidens maleteknologier.

De er yderst langtidsholdbare og kræver kun en efterbehandling af dig hvert 4-5 år i følge producenten. Vi anbefaler dog, at især sydvendte sider behandles lidt oftere, måske hvert 3-4 år, da solens kraft er større her.

Der er således ingen grund til bekymring over, om vores støjhegn i træ bliver "trælse" at vedligeholde med tiden. Tværtimod vil du glædes ved at kæle for dit hegn de få gange i livet, at det skal have en tur. 

Rådgivning om vedligeholdelse

Såfremt du har spørgsmål til vedligeholdelse eller vores hegn generelt, så er du velkommen til at kontakte os eller ringe på 24 65 40 95.

Vi kan tilbyde

Kontakt os