Indhent tilbud

SILENT SPACE ─ et støjhegn der primært absorberer uønsket støj

SILENT SPACE et et støjhegn med lodrette lameller til begge sider. Denne model støjhegn er primært velegnet på steder med tæt bebyggelse på begge sider af vejen. Hegnet består af en absorberende side af naturkork og lameller ud til vejen, som i teorien suger cirka 65% af støjen til sig. Altså vil kun cirka 35% af støjen reflekteres tilbage mod vejen. Indersiden ind til haven er en lukket side, hvor træet er fræset med spor, så man også får et lamel look til denne side.

SILENT SPACE fås enten som sortmalet eller med en gyldenbrun oliebejds fra Sikkens Systems. Andre specialfarver kan laves på bestilling men koster lidt mere at producere. 

 


Flot støjhegn

Hegnets effekt

SILENT SPACE er testet af DELTA på DTU med henblik på at måle hegnets absorptionsevne. Men hegnet har med sin tæthed og vægt også en pæn støjisolerende effekt. Den bløde åbne side med lameller og natur kork vil være lyd absorberende og skal derfor vendes ud til den side med mest reflekterende støj, typisk ud til vejen, hvor støjen bliver låst inde og reflekterer rundt mellem de hårde flader på bygningerne. Eller i andre tilfælde hvor støjen reflekterer rundt inde i haven som følge af hårde genstande som fx. stenfliser på terrassen, store træer, et udhus mv. I mere landlige miljøer ud til en landevej med marker eller skov ud til den modsatte side, vil det vil mere effekt mod bilstøjen at overveje vores 2 mest støjisolerende støjhegn "ZERO SOUNDS" og "QUIET ZONE". Læs mere om støjs isolerende og absorberende effekter under "VIDEN OM STØJ".

Priser pr. FAG for SILENT SPACE (inkl. moms)

Varebeskrivelse

SILENT SPACE

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Stolpe: Eg på stål.
Mål:  13 x 13 x 300 cm
Vælg ml. sort eller brunt bejdset

Leveringstid:

4 - 8 uger

Pris pr. meter
kr. 4000,00

Vi kan tilbyde

Kontakt os